Jegyinfo

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS A BARLANGSZÍNHÁZ ELŐADÁSAIRA

 

SZEMÉLYESEN

Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft. (9400 Sopron, Liszt Ferenc u. 1.)
A jegypénztár nyitva tartási ideje alatt. További információ: www.prokultura.hu

A Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház (9421 Fertőrákos, Fő u. 1.)
A jegypénztár nyitva tartási ideje alatt

 

PARKOLÁS

A Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház területén korlátozott számú parkolóhely áll rendelkezésre. A közeli Mithras Vendéglő parkolója igénybevehető, ennek ára: 1000 Ft / gépkocsi / alkalom

 

BUSZJÁRATOK

Az Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. autóbuszjáratokat indít a Fertőrákosi Barlangszínház előadásaira. Az utazási szolgáltatás az érvényes menetjegy megváltásával vehető igénybe.

Indulás: 19 óra, Sopron, autóbusz-állomás (Lackner Kristóf utva 9-11)
Menetidő: 22 perc
Útvonal, megállóhelyek: Sopron, autóbusz-állomás - Ógabona tér - Móricz Zsigmond utca - Fapiac - Híd utca, Balfi út - Híd utca, Rákosi út - Pozsonyi út - Pozsonyi út - Jánostelep bejárati út - Tómalmi elágazás - Fertőrákos, sziklasor - Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház

Az autóbusz az előadások után a Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház elől indul vissza Sopronba.

 

 

TISZTELT KÖZÖNSÉGÜNK!
KERÜLJÉK EL A VÁSÁRLÁST A VIAGOGO OLDALÁN!

Folyamatosan értesülünk róla, hogy a www.viagogo.com/hu weboldalon az általunk kínált árak sokszorosáért árulják a Fertőrákosi Barlangszínház produkcióinak jegyeit.

Kijelentjük, hogy a fent említett weboldallal semmilyen szerződéses kapcsolatban nem állunk, az ottani árak meghatározására semmilyen befolyásunk nincs, az ott vásárolt jegyek kézhezvételéért felelősséget nem vállalunk.

Ne hagyják magukat megkárosítani! Amennyiben jegyet szeretnének vásárolni előadásainkra és koncertjeinkre, azt továbbra is online módon a saját honlapunkon keresztül (www.barlangszinaz.hu), valamint a www.jegy.hu oldalon tehetik meg, vagy személyesen a Pro Kultúra Sopron (9400 Sopron, Liszt Ferenc u. 1.) és a Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház (9421 Fertőrákos, Fő u. 1.) jegypénztárában.
Online jegyvásárlás: http://prokultura.jegy.hu/

Amennyiben Önnel szemben jogsértés történt, kérjük, hogy jelezze felénk az info@prokultura.hu e-mail címen. 

A nézőtér alaprajza

Kapcsolódó dokumentumok