Ray Cooeey-John Chapman: Kölcsönlakás

Vígjáték / Játékszín

Időpontok:

  • 2018. Augusztus 4. Szombat 20:00 - Barlangszínház

Tisztelt Közönségünk!

A 2018. augusztus 3-án 20 órára meghirdetett Kölcsönlakás c. előadásunkat technikai okok miatt augusztus 4-én 20 órakor mutatjuk be. Az online megváltott jegyek az új időpontra érvényesek, vagy 2018. május 31-ig visszaválthatók. Visszaváltási igényét kérjük szívesekedjen az alábbi e-mail címen jelezni: interticket@interticket.hu

A személyesen megváltott jegyek az új időpontra érvényesek, jegypénztárainkban visszaválthatók, vagy más előadásra 2018. június 11-ig átcserélhetők.

Az esetleges kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Az elegáns londoni emeleti lakás Philipé és Johannáé. Hetek óta tart a renoválás, nagy a felfordulás. Philip és Henry sikeres gyermekkönyv-kiadók, irodájuk a földszinten található. Henry nagy nőcsábász. Amíg Philip a feleségével vendégségbe készül, addig Henry egy hölgy ismerősével randizna társa lakásában. Nem tudja, hogy felesége is erre készül újdonsült lovagjával. Van, amiről egyikük sem tud: a felújításon dolgozó belsőépítész is épp szerelmi légyottra készül a szobalánnyal. A teljes káosz közepébe érkezik meg váratlanul a meglehetősen prűd hírében álló híres mesekönyvíró, akire a kiadó már régóta fente a fogát… Nem véletlenül nevezik Ray Cooney-t az angol Feydeau-nak. A közel ötven éve, 1969-ben írt vígjátékuk folyamatosan szerepel a világ színházainak műsorán. Ez sem véletlen.

Fordította: HAMVAI KORNÉL
Átdolgozta: BÚSS GÁBOR OLIVÉR

Philip Markham LENGYEL TAMÁS 
Johanna Markham LÉVAY VIKTÓRIA 
Henry Lodge DEBRECZENY CSABA
Linda Lodge DOBÓ KATA 
Alistair Spenlow MOLNÁR ÁRON 
Sylvie ERDÉLYI TIMEA
Tristan Pangbourne KLEM VIKTOR 
Miss Cook SZULÁK ANDREA / TAKÁCS KATALIN 
Miss Wilkinson SZABÓ ERIKA


Dramaturg Búss Gábor Olivér 
Konzultáns Lőkös Ildikó
Díszlettervező Horgas Péter 
Jelmeztervező Kovács Yvette Alida 
Ügyelő Laczkó Edit
Súgó Sajben Anita 
Rendezőasszisztens Petyi János 
Rendező: KAPITÁNY IVÁN

I. helyár: 7.500 Ft / II. helyár: 6.000 Ft

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS