Incognito

Koncert

Időpontok:

  • 2019. Június 14. Péntek 20:00 - Barlangszínház

Örömzene Incognito-módra
Hatalmas jazz-funk bulira készülnek

A világ egyik legnépszerűbb jazz-funk formációja az Incognito lép fel a SopronDrum keretében június 14-én este nyolc órakor a Fertőrákosi Barlangszínházban. A kritikusok azt írták róluk: kiemelkedő stílusuk, groove-juk ellenállhatatlan, a globális soul magasságait súrolják. Hatalmas buli vár a közönségre.

Az Incognito-sztori 1979-ben kezdődött Angliában, s a mai napig tart. Első önálló albumuk 1981-ben jelent meg Jazz Funk címmel, amit később 15 lemez követett. Felléptek már a világ számost pontján, Európától, Japántól kezdve, Chilén és több dél-amerikai országon keresztül egészen Dél-Koreáig. Ott voltak a legendás Montreux-i Jazz Fesztiválon is a 2000-es évek közepén és több nagy zenei találkozón. Stílusok, hangszeres tudásuk, dalszövegeik tartalmassága és mélysége a műfaj csillagai közé emelte őket. Árasztják a zene örömét, megfejthetetlen titkát. Az együttesben olyan népszerű előadók szerepeltek, mint Linda Muriel, Jocelyn Brown, Maysa Leak, Tony Momrelle, Imaani, Vanessa Haynes, Mo Brandis, Natalie Williams, Carleen Anderson, Pamela (PY) Anderson, Kelli Sae és Joy Malcolm.
Jean-Paul "Bluey" Maunick a zenekar vezetője, énekese, gitárosa, zeneszerzője és lemezkiadója is egyben. Egyedülálló, fantasztikus zenei kaland a történetük. Dolgoztak együtt mások mellett Gerge Bensonnal, Chaka Khannal, Al Jarreauval, Stevie Wonderrel, Marcus Millerrel.

- “Amikor írok, alkotok, száz százalékban tisztelem a zenészek lényét. Fejemben van a stílusuk és teret adok nekik, hogy megmutassák tehetségüket. Próbálom mindenkiből a legjobbat kihozni és cserében ők a legjobbat adják a dalaimhoz, a produkcióimhoz.  Ez nem csak arról szól, hogy eljátszunk valamit és megkapjuk érte a tapsot. Ez kommunikáció, az arról való megbizonyosodás, hogy a közönséghez eljutott az üzenet” – áll az együttes honlapján.

Az Icognito fertőrákosi koncertje a műfaj nagy jazz-funk bulijának ígérkezik, hogy a soproni közönségnek is emlékezetes maradjon a fellépésük.

I. helyár: 7.500 Ft
II. helyár: 6.000 Ft
III. helyár: 3.000 Ft
 

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!