Sinatra - My Way

Koncert

Időpontok:

  • 2020. Augusztus 1. Szombat 20:00 - Barlangszínház

Tisztelt Közönségünk! 

A kormányintézkedéseknek megfelelően a május 30. 20 órára meghirdetett Sinatra - "My Way" c. koncert időpontja augusztus 1. 20 órára módosult.
A megváltott jegyek érvényesek az új időpontra.

A korlátozó intézkedések miatt elhalasztott előadásokra szóló jegyekkel és bérletekkel kapcsolatban az alábbiak szerint tudnak eljárni: 

Általános információk: 
- Minden elmaradt előadásra szóló bérlet és jegy ügyében kérjük, keressék jegyirodánkat. 
- Az elmaradt előadások jegyeit illetve a bérleteket, kérjük hozzák magukkal a személyes ügyintézéshez. 
- A megváltott jegyeket egy másik előadásra cseréljük vagy visszaváltjuk. A visszaváltási igényeket legkésőbb június 30-ig tudjuk elfogadni, 2020. július 1-től a jegyeket nem áll módunkban visszaváltani. 

Megértésüket köszönjük! 

 

FRANK SINATRA - A hang 

A XX. század és Amerika egyik legnagyobb hatású énekese Frank Sinatra, vagy ahogy hívták: "The Voice", azaz "A Hang". Tiszta stílus, páratlan, sokoldalú tehetség, hiszen nemcsak énekesként, hanem filmszínészként is eljutott a csúcsra. Megközelítőleg hatvan filmben szerepelt. Nyolc Grammy-díj, két Oscar-díj, három Golden Globe, hatvan éves pályafutás, több mint 70 nagylemez, 300 kislemez, 150 millió eladott album. Műfajok és egy korszak mítosza, olyan zseni, aki gyarlóságaival, ellentmondásos életével együtt kitörölhetetlen nyomot hagyott a világ szórakoztatóiparában. 

VASTAG TAMÁS - sorsszerű találkozás 

Vastag Tamás és Frank Sinatra dalai, lelke összeforrtak az elmúlt években. Nagy rajongója a kultikus művésznek, a tévénézők, koncertre járók is hallhatták már többször, milyen átéléssel, hitelességgel, elsöprő érzelmi töltettel, belső tartalommal énekli a számait. Talán sosrszerűnek tűnhet, színpadon is eljátszhatta Frank Sinatrat. Szomor György meghallotta egyszer, hogyan énekli a "My Way" című számot és azonnal írt, rendezett neki egy darabot a legendáról. Vastag Tamás pedig azóta is nagy kedvvel, odaadással, szenvedéllyel énekli kedvence dalait. Most ezen a koncerten olyan zenészek, előadók, vokalisták társaságában, akik szintén képesek emlékezetesen megidézni, színpadra varázsolni egy nagy legenda szellemiségét. Időtlenül, hiszen Sinatra örök. 

STÚDIÓ 11 - zenei legenda 

A Studio11 zenekar története a közszolgálati rádió égisze alatt Zsoldos Imre és Dobsa Sándor vezetésével indult 1963-ban. Zenekarunk évtizedeken keresztül meghatározó részese volt a magyar könnyűzene fejlődésének, fontos dalok, produkciók megszületésének közreműködője. Tagjaink magas szinten képzett muzsikusok - egyúttal kiemelkedő szólisták is - akik rendszeres szereplői a hazai és nemzetközi jazz életnek. A több évtizedes művészeti tevékenység eredménye tengernyi hanghordozón, televízió - és rádiófelvételen hallható, látható. A jelenleg művészeti társulatként működő Studio11 Ensemble a legkülönbözőbb összeállításokban formát öltve, a jazz és a könnyűzene valamennyi stílusában mindig is a szabad zenélés útjain jár. 

Pap Attila - ének

Stéphanie Schlesser - ének

Horváth Tamás- trombita 


Jegyár: 3000 Ft

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!