"Maradj Velem..." - ÚJ IDŐPONTBAN

Balázs Fecó élőzenekaros exkluzív koncertje

Időpontok:

  • 2020. Szeptember 6. Vasárnap 20:00 - Barlangszínház

Tisztelt Közönségünk! 

A kormányintézkedéseknek megfelelően a "Maradj Velem..." c. Balázs Fecó koncert új időpontja szeptember 6. 20 órára módosult. A megváltott jegyek érvényesek az új időpontra. 

Megértésüket köszönjük! 

A Korál együttes legendás alapító billentyűse, szövegírója és zeneszerzője Balázs Fecó ma már sokkal kevesebb fellépést vállal, mint korábban, vagyis hatalmas számú rajongótábora számára igazi különlegesség élőben hallgatni és látni a zenészt. 
S hogy mire számíthatunk ezúttal tőle? Mint mondta, zenésztársaival időutazást terveznek a dalok révén vissza abba az elmúlt ötven évbe, amelyet eddig a muzsikus pályán eltöltött. Elválaszthatatlan az életétől és az életművétől az ős-Neoton, az 1972-es szupergroup, a Taurus, valamint a Korál együttes. Egész nemzedékek nőttek fel a dalain, ennek köszönhetően közönsége ma már több generációs, így mindenki számára minden szólódal vagy Korál-szerzemény egy emlék, amely összeköti őt szeretett rajongóival. A zenész ezeket az emlékeket szeretné megosztani a koncert hallgatóival. Az összehasonlíthatatlanul sajátos hangzásról nem csak Balázs Fecó gondoskodik, hiszen ezen az estén zenekara kiegészül sztárvendégeivel: Keresztes Ildikóval, Szűcs Antal Gáborral.