Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház
Barlang 2024
Témapark - Interaktív kaland
Barlangszínház

Kultúra és kirándulás egy helyen

Néptáncünnep

Pendelyes Néptáncgála

2024. május 26., vasárnap 16:00 - Barlangszínház

Pendelyes Gála

>>> ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS <<<

"Ez a kicsi mulatság,
Tartana míg a világ,
Három éjjel, három nap,
Kimulatom magamat!

Járd ki lábam, járd ki most,
Nem parancsol senki most,
Az én lábam kijárja,
Csak a palló kiállja!

Ez a lábam ez-ez-ez,
Jobban járja, mint emez,
Édes lábam, jól vigyázz,
Mer’ a másik legyaláz!"


A Soproni Petőfi Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola néptánccsoportjai, népzenészei, a Pendelyes Táncegyüttes műsora.

A tavasz végéhez és a nyár kezdetéhez közeledve újra jókedvet, vidámságot és sok-sok táncot hozunk a Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház színpadára!
Az elmúlt egy év munkájának lenyomatát láthatják a nézők a Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház deszkáin, mely önfeledt, tartalmas szórakozást, a káprázatos Kárpát-medencei néptánc és népzenei kincs bemutatását ígéri - a Soproni Petőfi Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola néptánccsoportjai, népzenészei előadásában.

500 táncos és 20 zenész lép a színpadra a műsorok alkalmával!

Tánc- és zenepedagógusok: Bolgovics Gergő, Fajkusz Attila, Fajkuszné Bertha Zsófia, Gerlecz Gábor, Horváth-Szabó Krisztina, Kürti Zita, Sipos Ferenc, Szabóné Molnár Andrea, Takácsné Fücsek Judit, Tóth Rita, Varjaskéri Anita. Művészeti vezető: Sipos Ferenc

Közreműködik: Fajkusz Banda és a Kaptza Banda Viselettár: Szávuly Enikő

A műsort a Soproni Petőfi Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola és a Soproni Pendelyes Kulturális Egyesület szervezi.PARKOLÁS

A Barlangszínház és Témapark korlátozott számban rendelkezik saját parkolóhelyekkel. Itt érkezési sorrendben parkolhatnak az előadásra érkező vendégeink.
Lehetőség van ELŐRE a kiválasztott előadáshoz jegyirodánkban vagy https://prokultura.jegy.hu/ oldalon 2000,-Ft/gépjármű áron garantált parkolójegyet vásárolni korlátozott számban.
További ingyenes parkolási lehetőség a Barlangszínház nézői számára a Mithrasz étteremnél kialakított parkolóknál van.
Parkolójegyeket az adott előadásokhoz megválthatják jegyirodánkban vagy online a http://tinyurl.com/barlang24-parkolojegy oldalon.