Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház
Barlang 2024
Témapark - Interaktív kaland
Barlangszínház

Kultúra és kirándulás egy helyen

Anconai szerelmesek

Romantikus, zenés vígjáték két részben

2024. augusztus 10., szombat 20:00 - Barlangszínház

A Veres1Színház előadása

>>> ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS <<<


A dalokkal fűszerezett történetet a szerző egy Adria parti olasz kisvároska eldugott terecskéjére helyezi, ahol szerettei – volt és jelenlegi szeretője, valamint enyhén beszédhibás leánygyermeke – körében éli az idősödő amorózók életét főszereplőnk: Don Tomao.

Ide érkezik a nézők alkalmi turistacsoportja, hogy megismerje Giovannit, a környék legpocsékabb kávéját főző cukrászát, Agnesét a panziótulajdonost, Luciát a dadogós lányt, és a velünk egyidőben érkező Viktóriát, aki honfitársunkként azért utazott ilyen messzire, hogy megtalálja elvesztett szerelmét, és születendő gyermeke atyját.

Bonyodalomnak már ennyi is épp elég lenne, de menetrend szerint érkeznek az újabb és újabb szereplők, egy szerelmi bánatát élő gyakorló alkoholista, egy vándormuzsikus, aki nem bírja a közönséget és egy szerzetesnek öltöző fiatal lány.

És ha maguktól nem keverednének eléggé össze a szálak, Don Tomao gondoskodik arról, hogy az elmaradhatatlan happy end előtt még bőven legyen min kacagnunk.

Az Anconai szerelmesek két óra felhőtlen szórakozás, némi cinkos összekacsintással, egy csipet erotikával és bőséges humorral nyakon locsolt nosztalgiával, azaz a legjobb kulturális koktél egy fárasztó nap utáni felüdüléshez.


Szereplők:

Tomao Nicomaco: Buch Tibor
Lucia (a leánya): Csáki Edina
Dorina (Tomao házvezetőnője): Fésűs Nelly
Luigi del Soro (vándormuzsikus): Dósa Mátyás
Viktória (magyar lány): Molnár Nikolett
Drusilla (római lány): Márkus Judit
Lucrezio (egyetemi hallgató): Krajnik-Balogh Gábor
Giovanni (a cukrász): Pál Tamás
Agnese (panziótulajdonos): Zorgel Enikő
Idegenvezető: Janik László

Látvány: Varsányi Anna
Zenei vezető: Nyitrai László
Koreográfus: Bakó Gábor
Rendező: Szilágyi Annamária

Az előadás időtartama: 120 perc egy szünettel.

A Veres 1 Színház előadásaPARKOLÁS

A Barlangszínház és Témapark korlátozott számban rendelkezik saját parkolóhelyekkel. Itt érkezési sorrendben parkolhatnak az előadásra érkező vendégeink.

Lehetőség van ELŐRE a kiválasztott előadáshoz jegyirodánkban vagy https://prokultura.jegy.hu/ oldalon 2000,-Ft/gépjármű áron garantált parkolójegyet vásárolni korlátozott számban.

További ingyenes parkolási lehetőség a Barlangszínház nézői számára a Mithrasz étteremnél kialakított parkolóknál van.

Parkolójegyeket az adott előadásokhoz megválthatják jegyirodánkban vagy online a http://tinyurl.com/barlang24-parkolojegy oldalon.