Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház
Témapark - Interaktív kaland
Barlangszínház

Kultúra és kirándulás egy helyen

Zárókoncert: Rúzsa Magdi

koncert

Rúzsa Magdolna Máté Péter-díjas magyar énekesnő, dalszövegíró, dalszerző. A TV2 Megasztár című tehetségkutató műsorának harmadik győzteseként vált ismertté.

>>>ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS<<<

Rúzsa Magdi Máté Péter- Artisjus- kétszeres Fonogram és négyszeres Petőfi zenei díjas énekesnő.


Pályája 2006 óta töretlenül ível felfelé. Többszörös arany és platina lemezes, valamint díjak és elismerések tulajdonosa. 2007-ben az Eurovíziós Dalverseny 9. helyezettje, és szerzői különdíjasa volt. 2013-ban az Egyszer, a Szerelem, 2014-ben a Nélküled, és az Ég és föld, 2015-ben az Április és a Tejút, 2016-ban az Érj hozzám és a Jel, 2017-ben az Éden, és a Mosd fehérre, 2018-ban a Légzés, és az Aduász, 2019-ben a Mona Lisa, és a Hazatalálsz, 2020-ban a Lesz, ahogy lesz, és az 1 x fent 1 x lent, 2021-ben a Szembeszél, a Karma, és a Domine című dalok nagy slágerek lettek, s ez tovább növelte, erősítette az énekesnő népszerűségét.


Az ország egyik legnépszerűbb énekesnője az idei barlangszínházi szezonban a legendák évadának utolsó hétvégéjén olyan emlékezetes koncertet adott a zenekarával, hogy a közönség kérésére jövőre is ő zárja az évadot. Rúzsa Magdolna egy kicsi faluból indult és magasra jutott. Pályafutása a hitelessége. Karmája a közönségé is egyben. Energiája, énektudása, zenéje a legnagyobbak közé emelte. Óriási a rajongótábora határon innen és túl. Koncertjeire özönlenek az emberek. Az elmúlt évtizedben minőségi dalokkal, lemezekkel megtalálta útját és helyét a világban, mindazt, amiért az égiek kiválasztották őt az éneklésre, erre a pályára. Most a barlangszínházban ismét nagy bulira készül.Fotók: MÁRKBarlangbérlet

Bármely 4 db, különböző előadásra szóló jegy megvásárlása esetén a jegyek árából 20% kedvezményt biztosítunk.

(Az Ötórai hangoló, a Jazzcsütörtök és a Kékfrankos bérlet koncertjeinek kivételével)


Dohnányi bérlet

5 alkalomra szóló bérlet a Soproni Liszt Ferenc Szimfonikus Zenekar „Ötórai hangoló” című koncert sorozatára. 6.000 Ft


Vadak ura – gyermekjegy

Minden 18 év alatti számára 50% kedvezményt biztosítunk a jegyek árából.

A kedvezményre való jogosultságot belépéskor ellenőrizzük.


50% kedvezmény a Soproni Petőfi Színház 2021/2022-es évadára váltott bérletes nézőknek

Bérletes nézőink a Barlangszínház 2022-es előadásai közül egy választott produkcióra kedvezményesen válthatnak jegyet. A kedvezmény csak személyesen érvényesíthető.


Drumbérlet

A SopronDrum fesztivál két koncertjének egy időben történő jegyvásárlása esetén 20 % kedvezményt biztosítunk a jegyek árából. A kedvezmény a két koncertre történő azonos számú jegy vásárlása esetén vehető igénybe.