Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház
Témapark - Interaktív kaland
Barlangszínház

Kultúra és kirándulás egy helyen

Vadak ura – The Covenant

musical

2023. július 23., vasárnap 15:00 - Barlangszínház

A TBG PRODUCTION ÉS A SOPRONI PETŐFI SZÍNHÁZ A RE-PRODUCTION TÁNCMŰVÉSZEINEK KÖZREMŰKÖDÉSÉVEL

>>> ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS <<<

Jegyek válthatók a 18 év alattiaknak, most 50% kedvezménnyel!


SEBESTYÉN Áron • EGRESSY Zoltán • MÜLLER Péter Sziámi • PATAKI András 


 Az előadás olyan nagy, klasszikus családi musicalek értékteremtő hagyományait, mint pl. „Az Oroszlánkirály”, vagy „A Dzsungel Könyve”, hihetetlenül látványos jelmezkavalkáddal, dinamikus dalokkal és koreográfiákkal, valamint 21. századi LED vizualitással, varázslatosan élethű animációkkal mutatja be a „NYOLC KLÁN” által vezetett nagyerdő életét.

Történetükben megjelennek az „ERŐSEK” klánjai, köztük a „Farkasok Szövetsége”, a „Rókák Nemzetsége”, és a „Medvegylet”, kik hol erejükkel, hol pedig ravaszságukkal, - ki, ki a maga képességével - küzdenek a vágyott hatalom eléréséért. Hűség, kaland, szerelem, misztika, szépség és a természet dicsérete! Ének, zene, tánc, próza, költészet és nagyívű slágerek, melyek az előadás után még hosszú órákkal később sem mennek ki a fülünkből… A musical mindezeket ötvözi és kínálja egy szeretnivaló, veszélyekkel és katartikus pillanatokkal bőven dúsított story-ban. A remekbe szabott alkotás nem csak gyermekeinknek készül!

Az alkotóstáb - író: Egressy Zoltán, zeneszerző: Sebestyén Áron, dalszöveg: Müller Péter Sziámi, rendező: Pataki András, kreatív ötletgazda: Vona Tibor - ismét időtálló, közönségbarát értéket, nagycsaládi szórakozást és feltöltődést ígér, mely reméljük, hogy kortól függetlenül ad majd mindannyiunknak élményekben gazdag kikapcsolódást!


Vadak ura – gyermekjegy

Minden 18 év alatti számára 50% kedvezményt biztosítunk a jegyek árából.

A kedvezményre való jogosultságot belépéskor ellenőrizzük.


Az előadás 2x55 perc, 1 szünettel.