Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház
Barlang 2024
Témapark - Interaktív kaland
Barlangszínház

Kultúra és kirándulás egy helyen

Barlangszínház előzetes!

Főszerepet kapott Kóbor János 16 éves lánya. Kóbor Léna lesz az új főszereplője az Omega-musicalnek, a Gyöngyhajú lány balladájának, vagyis édesapja dalait fogja énekelni a színpadon, először itt a Barlangszínház színpadán!

Kóbor Léna váltja a terhes Békefi Vikit az Omega-musicalben, a Gyöngyhajú lány balladájában, először június 3-án, szombaton, 15 órakor és 20 órakor láthatjuk a színpadon a Fertőrákosi Barlangszínházban.

A musical produkciós igazgatója, Vona Tibor elmondta, hogy Lénát már több próbán meghallgatták, szerinte "beleérett Kriszta szerepébe" – a szerepeltetése jóval több tehát puszta PR-fogásnál.


 Forrás: Blikk

Léna, Vona Tibor és Kóbor Zsóka


"A közelmúltban Vona Tibor meghívására elmentünk anyuval Kassára, és megnéztük az Omega-musicalt. Bevallom, felkavart az előadás, és az élmény, amely ért. Legutóbb 2019-ben, még az Arénában hallottam Omega-dalokat apu előadásában. Nem szégyellem, elsírtam magam ott a nézőtéren. Hogy aztán gyönyörködve nézzem a darabot, azzal a tudattal: hamarosan én is szerepelhetek benne. Tudom, hogy sokan megmosolyognak, de apu mindig itt van velem. Érzem. Föntről segít, biztat, és biztos, hogy büszke rám. Miatta is csinálom. Miatta vállaltam a próbákat, a megmérettetést, és miatta állok színpadra egy Omega-musicalben" - nyilatkozta Kóbor Léna a Blikknek.


Hamarosan a Barlangszínház nyári évadának többi előadására is fény derül...