Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház
Barlang 2024
Témapark - Interaktív kaland
Barlangszínház

Kultúra és kirándulás egy helyen

PÁRBAN OLCSÓBB! ❤️

Ha szerelem, akkor Puccini... Kedveskedj szerelmednek a legszenvedélyesebb vallomással, vásárolj ma két belépőt most egy áráért!

>>> ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS <<<


Augusztus 19-én az operairodalom legszerelmesebb zenéi Puccini operagála a Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínházban!

Váltsd meg a jegyeket személyesen jegyirodánkban ma a Liszt Központban 10:00 és 17:00 között, vagy kényelmesen bárhonnan online a weboldalunkon, csak helyezd a kosárba a két választott Puccini 100 - Piknik 35 előadásra a jegyedet és írd be a Valentin2024 kuponkódot és máris tiéd a kedvezmény!

Kuponkód: Valentin2024 

Az akció 2024.02.14-én érvényes, két belépő vásárlása esetén az egyik belépő ingyenes. A kedvezmény nem vonható össze más ajánlattal és promócióval. Az akció személyesen vásárolt jegyekre és az online jegyekre is érvényes.




A 20. század küszöbén Giacomo Puccini művei meghódították az egész világot és az opera műfajának aranykorát hozták el. A Tosca, a Bohémélet és a Pillangókisasszony legnépszerűbb részletei nemzetközi szólisták és nemzetközi zenekar előadásában csendülnek fel. A Páneurópai Piknik 35. évfordulója előtt Beethoven és Kodály zenéjével tiszteleg a Sopronból és testvérvárosaiból érkező zenészekből összeálló fesztiválzenekar, és ez az együttes kíséri Kóczán Péter vezényletével a világszerte elismert operacsillagokat a Puccini műveiben.



Puccini 100 – Piknik 35
Nemzetközi gálakoncert
Beethoven, Kodály és Puccini műveiből


Közreműködők:
Francesca Tiburzi – szoprán
Sungho Kim – tenor
Gemelli Festival Orchestra
Vezényel: Kóczán Péter


Műsor:
Ludwig van Beethoven: Fidelio – nyitány
Kodály Zoltán: Háry János – szvit
Valamint népszerű áriák és duettek Giacomo Puccini Pillangókisasszony, Bohémélet, Gianni Schicchi és Turandot c. operáiból
(Nessun dorma, Vissi d’arte, Che gelida manina, Bimba dagli occhi, O mio babbino caro…)



>>> ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS <<<