Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház
Barlang 2024
Témapark - Interaktív kaland
Barlangszínház

Kultúra és kirándulás egy helyen

Végtelen csak veled lenne!

Margaret Island koncert agusztusban a Barlangban.

>>> ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS <<<




10. születésnapját ünnepli 2024-ben a Margaret Island zenekar: kiemelt eseményekkel és egy áprilisban megjelenő új nagylemezzel is készülnek! A Barlangszínházban augusztus 3-án lépnek fel! 

Pozitív és elgondolkodtató popzenéjük és kirobbanóan energikus előadásmódjuk miatt a közönség hamar szívébe zárta a fonyódi kötődésű Margaret Island zenekart. A Lábas Viki, Füstös Bálint és Törőcsik Kristóf alapította csapat olyan slágerek szerzői, mint a 2016-ban berobbant Eső, a Hóvirág, a Veled minden, a Nem voltál jó, a Házszám és a Valahol.




A többek között Junior Artisjus szakmai díjjal kitüntetett zenekar máig töretlenül népszerű, a legnagyobb hazai fesztiválok és klubok visszatérő fellépői. Négy nagylemezük és egy koncertalbumuk közül a ‘Hol marad az én történetem’, az ’Egyszer volt’ és a ’III’ is aranylemez lett - utóbbi 2019-ben Fonogram díjat is kapott. A számos díjjal kitüntetett csapat a siker ellenére máig az őszinte örömzenélésben hisz. A zenekar a kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektet az értékközvetítésre és a megújulásra, illetve többek között arra, hogy koncertjeik sokszínűek legyenek, így a közönségük időről időre a zenei élményen túl különleges emlékekkel térhet haza.

Olyan rendhagyó helyszíneken is felléptek már, mint az Aggteleki cseppkőbarlang, a Kőröshegyi illetve Pannonhalmi levendulás, a Szántód-tihanyi komp és a Szigligeti vár. Idén augusztusban újra ellátogatnak a Fertőrákosi Barlangszínházba!




Telt házas koncerteket adtak a Müpa hangversenytermében, a Kobuci kertben, valamint a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon is. 2019-ben szimfonikus turnéjukkal járták az ország nívós hangversenytermeit. A 2021-ben megjelent Hol marad az én történetem c. album szintén aranylemez lett. 2023 őszén a zenekar egy izgalmas összművészeti produkcióval örvendeztette meg közönségét: a Müpa Nemzeti Hangversenytermében debütált Fénytörés c., a Szegedi Kortárs Balettel közös előadása, melyet 8 vidéki nagyvárosban is láthatott a közönség.


Margaret Island zenekar tagjai:

Lábas Viki - ének
Füstös Bálint - gitár
Törőcsik Kristóf - basszusgitár
Verók Tamás - gitár
Bejan Norbert - billentyűk
Kaszás Péter - dob
Sárkány Bertalan - ütőhangszerek